5 Ocak 2013 Cumartesi

2013 Yılında Vizyona Girecek Filmler



Hollywood 2013 yılında birbirinden iddialı filmleri seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Heyacanla beklenen ve tüm dünya ile aynı andı izleyeceğimiz filmler;



World War Z

Marc Forster'ın yönettiği film bir savaşta zombiye dönüşen bir grup eski askeriye insanların arasındaki mücadeleyi anlatıyor.







The Lone Ranger

Gore Verbinski yönetiyor, Johnny Depp, Armie Hammer ve Tom Wilkinson oynuyor.







Iron Man 3

Shane Black yönetiminde macera devam ediyor.










A Good Day to Die Hard

Bruce Willis'İn sürüklediği Die Hard (Zor Ölüm) serisini özleyenler için... Kameranın arkasında John Moore var.








The Hangover 3

Todd Phillips, yine çeteyi toplamış ve macera kaldığı yerden devam ediyor.








Fast and Furious 6

Serinin diğer filmlerine müptela olanlar büyü olasılıkla bundan da keyif alacak.









Now You See Me

İllüzyon konusundaki yeteneklerini sadece sahnede değil soygunda da kullanan bir grup sihirbaz ve onların peşine düşen FBI ajanlarının öyküsü.










Scary Movie 5

Serinin beşinci filminde başrollerde Lindsay Lohan ve Charlie Sheen oynuyor.











Old Boy

Spike Lee'nin yönettiği film 15 yıl boyunca hiçbir açıklama yapılmadan hapis tutulan bir adamın öyküsü üzerine kurulu.








Captain Phillips

Seyircinin Bloody Sunday ve Bourne Identity serisiyle hatırlayacağı yönetmen Paul Greengrass bu kez gerçek bir olayın peşine düşmüş. 2009 Nisan'ında yaşanan gerçek bir olaydan hikayesini alan film Maersk Alabama isimli bir geminin kaptanı olan Richard Phillips'in Somalili korsanlar tarafından rehin alınması öyküsünü beyaz perdeye yansıtıyor. Hanks, Catherine Keener başrollerde.




After Earth

Başta Altıncı His olmak üzere bir çok flme imza atan M.Nİght Shyamalan'ın imzasını taşıyan yapım yine gizem yüklü. İnsanların bir yıl önce boşalttığı bir gezegen bulan baba ile oğlunun öyküsü üzerine kurulu film. AfteR Earth'ün baba ve oğul karakterlerini Will Smith ile gerçek hayattaki oğlu Jayden canlandırıyor.





The Monuments Men

George Clooney hem yönetiyor hem de Daniel Craig, Cate Blanchett, Bill Murray ve John Goodman eşliğinde oynuyor. Naziler tarafından ele geçirilen sanat eserlerini yok edilmeden bulmaya çalışan bir grup insanın öyküsü.






The Big Wedding

Aslına uzun zaman önce boşanmış bir çift ailelerinin biraraya gelmesi nedeniyle sanki evliymiş numarası yapmaya başlarlar ve olaylar gelişir... Robert De Niro, Robin Williams, Susan Sarandon gibi ustaların yanısıra Amanda Seyfried gibi genç kuşak oyuncular birlikte.







The Last Stand

Arnold Schwarzenegger'i özleyenlere. Ona Eduardo Noriega eşlik ediyor.





To The Wonder
 
Saint-Michel tepesini gezdikten sonra Marina ve Neil olayların tırmandığı Oklahoma'ya gelirler. Marina bir rahiple ve sürgünde olan kendi yetenekleriyle başa çıkmaya çalışan bir yoldaşla karşılaşır. Tüm bunlar olurken Neil , Jane adındaki çocukluk arkadaşıyla aralarındaki bağı yenilemekle meşguldür. Kadroda Ben Affleck, Javier Bardem, Rachel McAdams ve Olga Kurylenko var.







Parker

Taylor Hackford'un Donald E. Westlake'in romanından uyarladığı filmde Jasonn Statham ve Jennifer Lopez rol alıyor.







Stoker

Chan-wook Park'ın yönettiği psikolojik gerilim türündeki bu filmde Mia Wasikowska, Nicole Kidman ve Matthew Goode rol alıyor.








The Great Gatsby

F. Scott Fitzgerald'ın romanı bu kez Baz Luhrmann'ın rejisiyle sinemada. Leonardo DiCaprio, Isla Fisher, Carey Mulligan başrollerde











Texas Chainshaw 

John Luessenhop'ın yönettiği filmde her zamankinden daha fazla korkacak seyirci













2 yorum:

  1. gerilim iyidir kan dolaşımını hızlandırır :D

    YanıtlaSil
  2. Oldboy 2003'te yönetmenliğini Park Chan-wook'un yaptığı, Japon Manga Oldboy'dan sinemaya uyarlanan Güney Kore filmidir. Dolayısıyla holywood sinemasının köstebek gibi bir uyarlama (senaryo çalınması)'ndan sonra bu tarz bir işlemi tekrar yapıyor. Kaldı ki bu sefer ismini dahi değiştirmemişler. Ek olarak http://berenilay.files.wordpress.com/2012/02/oldboy.jpg Resime bakarsanız afişin bile aynı olduğunu görürsünüz.

    Texas Chainshaw ise filmin tekrar uyarlanması olacak. Sizi bilmem ama ben konusunu tamamen bildiğim bir filmi tekrar izlemek istemem. Çok özel bir yeniden yapım değilse.

    Diğer filmlere baktığımızda ise oldukça fazla izlenebilecek kalitede film vizyona girecek diyebilirim.

    YanıtlaSil