4 Mart 2013 Pazartesi

8 Şubat 2013'te Vizyona Girecek Filmler




Aşkın İzleri
Saint-Michel tepesini gezdikten sonra Marina ve Neil olayların tırmandığı Oklahoma'ya gelirler. Marina bir rahiple ve sürgünde olan kendi yetenekleriyle başa çıkmaya çalışan bir yoldaşla karşılaşır. Tüm bunlar olurken Neil , Jane adındaki çocukluk arkadaşıyla aralarındaki bağı yenilemekle uğraşmaktadır.







Uzun Boylu Esmer Adam
Woody Allen bu filmiyle de, zaaflarıyla, ihtiraslarıyla, tutkularıyla, endişeleriyle bir grup insanın, tehlikeli olabilecek sıkıntılarının öyküsünü anlatıyor.Sally'nin annesi 40 yıllık kocası tarafından terkedilince mutluluğa yaşıtı bir sahafta arar. Sanat galerisinde çalışan Saly patronu Greg'e aşkını açamamanın sıkıntısını yaşar. Babası, kendini daha genç hissetmek için hediyeye boğduğu genç bir fahişeyle ikinci evliliğini yapar, kaçınılmaz olarak boynuzlandığına tanık olur. Roy karşı pencere komşusu Dia'ya aşık olur, karşılık bulunca da karısını terkeder.





Eve Dönüş: Sarıkamış 1915
Sarıkamış Harekatı’nın kaybedilmesinin ardından , Doğu Anadolu bölgesi artık belirsizliğin hüküm sürdüğü bir yer olmuştu. Eve Dönüş filmi tam da bu zamanlarda 8 kişinin, vahşi doğanın ortasında, oldukça zor kış koşullarıyla boğuşarak, hayatta kalma mücadelesini ve Eve Dönüş hikayesini anlatıyor. Birbirinden farklı bu 8 kişinin açlıkla mücadele ederek hayatta kalma içgüdüleriyle verdikleri gerilim dolu savaş onları birleştiren tek ortak noktaları.




Gelmeyen Bahar
Ülkemizde gündemden düşmeyen töre ve töre cinayetleri, kadına karşı baskı ve şiddet gibi konuları işleyen Gelmeyen Bahar filmi, imkansız bir aşk yüzünden savrulan insanları beyazperdeye taşıyor. Masum bir sevda insanların hayatlarını nasıl ve neden karartır?








Muhteşem ve Kudretli Oz
Küçük bir sirkte, büyücülük numaralarıyla hayatını kazanan ve biraz da ahlaksız olan Oscar Diggs, yaşadığı Kansas kentinin sıkıcılığından kurtulmak isterken kendisini eğlenceli Oz Ülkesi’nde buluverir. Bu yolculuk, onun için büyük bir şanstır ve turnayı gözünden vurmasına çok az kalmıştır. Ta ki Theodora, Evanora ve Glinda adlı üç cadı Oscar'ın Muhteşem Büyücü kimliğinden şüpheleninceye kadar. Oscar hiç hesapta yokken, Oz Ülkesi’nin sorunlarıyla da karşılaşır ve bu yeni insanların arasında kendi yeteneklerini de geliştirerek hem güçlü Oz Büyücüsü’ne dönüşür hem de eskisinden daha iyi bir insan olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder